Ky eshte paneli per klientin. Ku cdo klient ka te drejten per ta aksesuar dhe per te pare/modifikuar/ndryshuar te dhenat e tyre.

Ky eshte nje panel i bere vetem per klientet e EndiInternet&Wireless.

E vetmja menyre per ta aksesuar kete panel eshte kur ju jeni pjese e brendshme e rrjetit tone.

Nese ju jeni te lidhur me internet tjeter dhe kerkoni ta aksesoni kete panel, ju nuk mund ta beni kete gje.

Per kodet e hyrjes: Ju lutem kontaktoni me Administratorin


Klikoni KETU